Vi mår alla bra!

04.04.2018 kl. 10:57

Jag har aldrig fött barn, och om jag skulle bli gravid och gå över abortgränsen skulle jag insistera på kejsarsnitt. Jag har skräck.

Men att mammor sätter ut statusar såsom: "-Här föddes vår son, så och så lång o vägde hit o dit." Och så skriver mamman ännu till VI MÅR ALLA BRA! .

Barnet framförallt, förstås. Men sedan, vad fan gör karln? Håller handen? Medans fjåsan bara sprängs och dör.

Min syster har sagt sanningen. Hon höll på i 16 timmar och hon vill aldrig vara med om det igen.

Nå som tur har jag en systerdotter, den ljuvligaste som finns.

frustrerad singelkvinna?

32 år. Introvert i grund och botten. Blyg, även om ingen ser det. Jag är pusselbiten man inte får att passa in. Även den som tappades bort. Lite bra på allt, men inte riktigt bra på något. Drömmer mycket, dag som natt. Strävar ständigt efter det onåbara, och lider medan jakten fortgår. Fan-mail: fsfrustrerad@gmail.com