Alltså på riktigt.

19.03.2018 kl. 12:12

Ibland då man handlar kanske det händer att man behöver gå på toaletten.

Alltså jag vet inte för hur månte gången jag har varit tvungen att tvätta bort kaki från wc-stolen då jag har kisi. Alltså annans kakka..

Man kan ju inte stiga ut därifrån med nån i kö, o denne tänker att: "-Nåjaa, där var det kunnon kakkakalas".

Kan inte bara människor skärpa sig.

Kanske jag ska tömma blåsan ordentligt före butiksbesök?

frustrerad singelkvinna?

32 år. Introvert i grund och botten. Blyg, även om ingen ser det. Jag är pusselbiten man inte får att passa in. Även den som tappades bort. Lite bra på allt, men inte riktigt bra på något. Drömmer mycket, dag som natt. Strävar ständigt efter det onåbara, och lider medan jakten fortgår. Fan-mail: fsfrustrerad@gmail.com