Mitt i mellan.

11.03.2018 kl. 16:08

Det är svårt det här med att vara 30-ish. Igår var vi till Socis med mannen, som fyller 47. Han passade in. Shakke var 50/60 allihop. Jag kände mig ung och fräsch.

Om man infinner sig på Club 18 en lördagskväll är man likt ett lik. Där finns bara en massa onödiga 19-åringar som är sminkade från topp till tå, iklädda hutsu clothes.

Det var stil en lördagskväll på Club 18 då en ca 20-årig man kom och flirtade lite smått.

Snart 47-åringen blev svartsjuk.

Det behöver han inte vara. Jag tänder på enbart äldre.

(Karis)

frustrerad singelkvinna?

32 år. Introvert i grund och botten. Blyg, även om ingen ser det. Jag är pusselbiten man inte får att passa in. Även den som tappades bort. Lite bra på allt, men inte riktigt bra på något. Drömmer mycket, dag som natt. Strävar ständigt efter det onåbara, och lider medan jakten fortgår. Fan-mail: fsfrustrerad@gmail.com