Svalde min stolthet.

09.03.2018 kl. 16:12

I morse hade jag 13 cent på mitt bankkonto. I swollowed my pride och ringde pappa och frågade om han kunde låna mig lite pengar. Det kunde han. 50 eurodollars. Evigt tacksam.

Nu svälter varken jag eller katterna ihjäl.

I somras lånade jag 60 euro då jag skulle på möhippa, de pengarna har jag inte betalat tillbaka. Han har aldrig frågat heller. Men med tanke på att min 30-årspresent var en skraplott och Pirkka-rosor, så känner jag inget tvång.

Nu ska jag betala tillbaka i vedklyvning. Det är ju kiva, lite umgås med pääpsen och så.

Min pappa är tydligen under toffeln, jag skulle tydligen inte prata om det här. Avundsjuk eller girig sambo. Går det i släkten att man faller för lite för dominanta människor?

Grow up Dad! It´s allowed to help your children.

 

frustrerad singelkvinna?

32 år. Introvert i grund och botten. Blyg, även om ingen ser det. Jag är pusselbiten man inte får att passa in. Även den som tappades bort. Lite bra på allt, men inte riktigt bra på något. Drömmer mycket, dag som natt. Strävar ständigt efter det onåbara, och lider medan jakten fortgår. Fan-mail: fsfrustrerad@gmail.com