Det där med oljud.

07.03.2018 kl. 17:17

Jag hatar oljud, absolut hatar. Jag jobbade på en fabrik några veckor 2009. Det värsta var inte de intelligensbefriade människorna, eller de enformiga arbetsuppgifterna eller monotona rörelserna. OLJUDET!!!

Hatar när människor typ skriker när de pratar. Vet de inte om det? Eller vill de bara ha en jävla massa uppmärksamhet?

Min karl sitter alltid och röker under fläkten, den surrar på konstant, typ. Sen ser han samtidigt på irriterat högljudda rallyvideon via youtube. Samtidigt som TV:n är på. Åååååhh!

Jag vill bara spring ut nakin och gräva ner mig i snön.

Men det kan nog va obehagligt med riktigt tyst, såsom hemma i mitt eget hus då typ alla möbler är borta, golvet knakar och det ekar om man släpper en fjärt.

Lol, jag tänkte skriva ljutube.

frustrerad singelkvinna?

32 år. Introvert i grund och botten. Blyg, även om ingen ser det. Jag är pusselbiten man inte får att passa in. Även den som tappades bort. Lite bra på allt, men inte riktigt bra på något. Drömmer mycket, dag som natt. Strävar ständigt efter det onåbara, och lider medan jakten fortgår. Fan-mail: fsfrustrerad@gmail.com