Jag fick mitt liv tillbaka!

05.03.2018 kl. 13:53

Jag trodde att typ alla blogginlägg hade försvunnit. Men de finns kvar. Puuuust. Men tydligen kan endast jag se allt då jag är inloggad... SUCK.

Jag, teknikens underbarn hade bara ändrat på nån inställning i berusat tillstånd.

Jag har ungefär slutat dricka kaffe. I morse (förmiddagen) drack jag två koppar. Nu darrar jag så jag just och just kan skriva.

Jag har en annan blogg, som jag inte har uppdaterat på något år. Jag har glömt lösenordet o de funkar tydligen inte att få det skickat e-mailen.

Där försöker jag vara skojig. Tydligen lyckas jag. Läste igenom allt häromdagen och skrattade ihjäl mig.

frustrerad singelkvinna?

32 år. Introvert i grund och botten. Blyg, även om ingen ser det. Jag är pusselbiten man inte får att passa in. Även den som tappades bort. Lite bra på allt, men inte riktigt bra på något. Drömmer mycket, dag som natt. Strävar ständigt efter det onåbara, och lider medan jakten fortgår. Fan-mail: fsfrustrerad@gmail.com