Wassuuup?

21.02.2017 kl. 12:59

Ett år sen sist.

Jag har varit deprimerad, frustrerad, nedkränkt och alkoholiserad.

Time to turn a new leaf. Allt har varit åt fittan. Min syster hatar mig, min beloved´s family hate me. Och det är inte mitt fel. My beloved kan inte ens ge en kram när jag sitter och gråter över allt skit.

Fuck it. Enough with English.

Jag mår int prima. För tre år sedan ville jag dö, men jag fick inte, eftersom mannen räddade mig i sista stund.

Smartpones, piece of shit when you have hot pumping blood over your hands.

Jag tänker åtminståne fortsätta blogga nu, i lite positivare anda. Jag lovar.

frustrerad singelkvinna?
Kommentarer (1)
Hurra för att du bloggat! Welcome back!
din fani25.02.17 kl. 02:19

32 år. Introvert i grund och botten. Blyg, även om ingen ser det. Jag är pusselbiten man inte får att passa in. Även den som tappades bort. Lite bra på allt, men inte riktigt bra på något. Drömmer mycket, dag som natt. Strävar ständigt efter det onåbara, och lider medan jakten fortgår. Fan-mail: fsfrustrerad@gmail.com