Lustigt

04.02.2016 kl. 14:54

Alltså nog e ju människor i allmänhet väldigt speciella.

De som kör bil i synnerhet. Av 370 bilar som jag häromdagen passerade till fots i slasket, saktade två bilar in. 

Folk med solglasögon tror att de är osynliga. Jag ser ju när huvudet o blicken är svängd åt mitt håll.

Jag är bitter och inåtvänd. Inget går bra nu.

frustrerad singelkvinna?
Kommentarer (1)
Ja skrev i misstag pb1986 i sökfältet o höll på att få panik att du raderat din blogg!!
din fani29.02.16 kl. 01:58

32 år. Introvert i grund och botten. Blyg, även om ingen ser det. Jag är pusselbiten man inte får att passa in. Även den som tappades bort. Lite bra på allt, men inte riktigt bra på något. Drömmer mycket, dag som natt. Strävar ständigt efter det onåbara, och lider medan jakten fortgår. Fan-mail: fsfrustrerad@gmail.com