anno 2014

09.11.2014 kl. 03:01

Den här tiden i fjol mådde jag riktigt skit. Det mår jag kanske ännu, men mycket bättre skit. 2014 har kanske varit det svåraste året i mitt liv.

Syns ju på armleden...

Igår kom det fram i nyheterna att Robin Willians var helt nykter och drogfri då han begick självmord. Förstås, tänkte jag. Inte skulle jag ha försökt ta livet av mig om jag var full eller hög.

År 2015 blir ett nytt kapitel i mitt liv. Nya dager nya tager. Jag blir 30. Alltså gamyl. Säkert hittar jag något jobb, och får ekonomin i skick. Kanske skaffar jag en katt till. Crazy cat lady-warning. Kanske säljer jag huset och hittar på något annat. Kanske börjar jag studera. Psykologi, journalistik, eller till kock haha.

frustrerad singelkvinna?
Kommentarer (1)
Journalistik har du iallafall talang för! :) guld att hitta tillbaka till din blogg efter en helt för lång paus!
Natalia09.03.15 kl. 22:38
Oj tack!! Vad glad jag blev! :)
10.03.15 15:34

32 år. Introvert i grund och botten. Blyg, även om ingen ser det. Jag är pusselbiten man inte får att passa in. Även den som tappades bort. Lite bra på allt, men inte riktigt bra på något. Drömmer mycket, dag som natt. Strävar ständigt efter det onåbara, och lider medan jakten fortgår. Fan-mail: fsfrustrerad@gmail.com