Julhelvetet.

06.12.2012 kl. 19:39
Sedan år 2006 har jag hatat julen. Jag mår illa av allt rött, jultomtar, glitter och doften av pepparkakor. Svårigheterna med att köpa julklappar, rusningarna i butikerna, hysteriska människor och tvångstankarna av att skicka julkort till de närmaste, för annars är man en dålig människa. Jag njuter inte av julen, jag genomlider den, för att jag måste det, för andra. Man ska släpa sig hit och dit, "för att det hör till", fastän man helst av allt vill låsa in sig och gömma sig under täcket. Och jo, släktträffen, innebär att sätta ljus på familjegraven.
frustrerad singelkvinna?
Kommentarer (1)
Word!!! Rött är ju en fucking varningsfärg, vilket förvisso passar bra. Varning för den jävla julen!
formicarufmas.ratata.fi07.12.12 kl. 12:12

32 år. Introvert i grund och botten. Blyg, även om ingen ser det. Jag är pusselbiten man inte får att passa in. Även den som tappades bort. Lite bra på allt, men inte riktigt bra på något. Drömmer mycket, dag som natt. Strävar ständigt efter det onåbara, och lider medan jakten fortgår. Fan-mail: fsfrustrerad@gmail.com