Julhelvetet. Part two.

25.12.2012 kl. 13:14
  • Jag satt i härligt sällskap, och åt god mat.
  • Jag fick tretusen gånger mer julklappar av mina "svärföräldrar" som av min egen far. (Inte är jag någon materialist, men...)
  • På gravgården skämtade jag om att "-Nå nu ha du träffa hela släkten!
  • På kvällen grät jag över min döda mamma, mommo och morfar.
  • Och så spelade vi "Vem vill bli miljonär". Efter att han hade tröstat mig.
  • Men jag lever ännu.
frustrerad singelkvinna?
Kommentarer (1)
Det du har där är inte helvetet. Det är motsatsen. Härligt sälskap, god mat, sorg, saknad, glädje och tröst. Och att ännu vara i liv. Det är bara bra. Vare sig det är jul eller inte. Att träffa släkten som inte mera finns med en i stillhet på garvgården är ju bara fint. Inte fint att de inte är med en, men att man i alla fall kan sända dem en tanke! Nästa jul kanske du redan vågar njuta lite av fiilisen i förväg? Kanske...
Mats26.12.12 kl. 14:52
Du har så rätt. Ibland ser man helt enkelt inte skogen för alla träden...
27.12.12 11:15

32 år. Introvert i grund och botten. Blyg, även om ingen ser det. Jag är pusselbiten man inte får att passa in. Även den som tappades bort. Lite bra på allt, men inte riktigt bra på något. Drömmer mycket, dag som natt. Strävar ständigt efter det onåbara, och lider medan jakten fortgår. Fan-mail: fsfrustrerad@gmail.com