Småkusin vitamin

27.12.2012 kl. 11:25
Tillsammans med mannen och ena dottern var vi igår "traditionsenligt" till mina småkusins föräldrar på mat. Jag stannade längre, och min småkusin och jag diskuterade lite. Plötsligt insåg jag att jag hade lite dåligt samvete för att mannen var hemma utan mig. Jag inbillar mig att han inte klarar sig utan mig. Altså min närvaro. Inte gör jag så mycket nytta i helheten. Dåliga skämt, pruppar och snark klarar man väl sig utan. För en stund.
frustrerad singelkvinna?

32 år. Introvert i grund och botten. Blyg, även om ingen ser det. Jag är pusselbiten man inte får att passa in. Även den som tappades bort. Lite bra på allt, men inte riktigt bra på något. Drömmer mycket, dag som natt. Strävar ständigt efter det onåbara, och lider medan jakten fortgår. Fan-mail: fsfrustrerad@gmail.com