Bloggposter

Magsår?

Jag tror jag spydde blod igår, alltså inte någo mängder, men däribland den där övriga uppkastningen, så pass mycket att jag blev rädd, för jag hade inte ätit någotsomhelst rött... Men jag har inte magsjuka. Kan det vara magsår? Eller håller jag annars bara på att dö? Har mått illa tidvis en längre tid. Och nej, jag är inte gravid. Kuolema on tulossa. Perhaps goodbye.
frustrerad singelkvinna?
Publicerad 26.01.2013 kl. 09:14

En misslyckad människa.

Jag kan inte sova. Ligger vaken och funderar vad jag nu har gjort fel. Är lite hungrig och tänker vittu satan perkele. Det hjälper ju inte så mycket. Men det är fel på allt.
frustrerad singelkvinna?
Publicerad 21.01.2013 kl. 00:46

Jag börjar bli gammal.

Jag har lite för mycket ledvätska i vänstra knäet, har ont i huvudet för att jag föll på nattduksbordet, och ont i axeln för att "vi" har härjat.
Så alltså nej, jag är inte gammal. Men det kan vara som så att jag är lite borderline tokig... :-)
frustrerad singelkvinna?
Publicerad 18.01.2013 kl. 10:57

Tänk på ställningen.

Baksätet, en plats jag varmt rekommenderar.
frustrerad singelkvinna?
Publicerad 12.01.2013 kl. 10:37

Valfriheten, en illusion?

Då en dörr öppnas, stängs en annan. Sällan kan man gå igenom två dörrar samtidigt. Samtidigt som det kan kännas tryggt, känns det fruktansvärt osäkert. Döden, livets enda löfte. Finns så mycket man vill, så mycket man måste. Portar som rammas igen, mitt framför näsan. Nya upplevelser, sådant man aldrig trodde man skulle vara med om. Upplevelser man aldrig kommer att uppleva. Livets halva nötskal.
frustrerad singelkvinna?
Publicerad 09.01.2013 kl. 16:41

Dåligt beslut så här in på småtimmarna.

Åt just en "Trattoria Alfredo Inferno", den starkaste existerande pizzan evör. Tårarna rann, och man snöt sig efter var tredje tugga. Men om man en gång köpte den, så måste man ju äta upp den. Inatt har jag med 110 % sannolikhet enbart mardrömmar. God natt, eller ej...
frustrerad singelkvinna?
Publicerad 09.01.2013 kl. 00:26

Kvicktänkt

Tydligen reagerar min mus snabbare än min hjärna. På gott & ont.
frustrerad singelkvinna?
Publicerad 08.01.2013 kl. 07:59

Satan

Jag har så många brister så min nyårslöfteslista är längre som julklappslistan.
frustrerad singelkvinna?
Publicerad 31.12.2012 kl. 12:21

Nytt år, nya plågor. The sequal.

Så fick jag en liten "piikki" om att soffan och sängen var mina intressen. Kanske skidspåret kunde ersätta dem, så där dagstid.
frustrerad singelkvinna?
Publicerad 31.12.2012 kl. 12:19

Nytt år, nya plågor.

Nyårslöftenas stund är kommen. Jag har multipla gånger fått höra att jag bara tänker på mig själv, så det är väl dags att göra något åt det. Sedan ska jag sluta röka, och lite banta kanske. För att följa normen. Om det nu inte lyckas kan jag hänga mig i ett träd.
frustrerad singelkvinna?
Publicerad 31.12.2012 kl. 12:06

31 år. Introvert i grund och botten. Blyg, även om ingen ser det. Jag är pusselbiten man inte får att passa in. Även den som tappades bort. Lite bra på allt, men inte riktigt bra på något. Drömmer mycket, dag som natt. Strävar ständigt efter det onåbara, och lider medan jakten fortgår. Fan-mail: fsfrustrerad@gmail.com